![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#در مقطع ارشد
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من افراد زیادی دیدم الان مثلا دارن دکترا میخونن بعد میرن برای ارشد مجدد خارج اپلای میکنن من حالا سوالم اینه به نظرتون بهترین موقع برای اپلای کردن برای کانادا در مقطع ارشد هست یا دکترا کدومش بهتره برای هم پذیرش هم گرفتن فاند؟؟؟
2021-08-31 14:19:00 #Canada [در مقطع ارشد] ویزا
وقت همگی خوشان اینجا کسی هست که در خصوص پذیرش تحصیلی افراد ناشنوا در مقطع ارشد اطلاعات داشته باشه ؟! من به خاطر آزمون زبان هنوز تکلیفم مشخص نیست حتی اساتید آزمون های دولینگو هم اطلاع ندارن وضعیت افرادی مثل من چطور میشه برای امتحان زبان
2021-09-14 04:40:00 #Canada [در مقطع ارشد] ویزا
آیا رشته های که به صورت پارت تایم هست و در مقطع ارشد رو گرفتن ویزا تاثیر دار؟ یعنی احتمال ریجکتی دار یا فرقی نمکین؟
2021-09-29 02:40:00 #Canada [در مقطع ارشد] ویزا
، کسی هست تو ماه جولای رفته باشه برای بایو و جوابش اومده باشه برای ویزای تحصیلی ؟
2021-09-07 12:14:00 #Canada
کسی هست که ویزای post graduate work permit یا open work-permit از هر نوعی رو به شکلی paper based اقدام کرده باشه برای تمدیدیش؟ از وقتی از طریق پست رسیده دستشون چقدر طول کشید تا ایمیل بگیرید که مدارک رسیده دستشون و بتونید link کنید به اکانت انلاینتون ؟ و چقدر طول کشید که خود work permit رو بگیرید؟ خیلی ازتون ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
2021-08-29 13:06:00 #Canada
خوب اخه من کسی ونمشناسم تو کانادا جای خاصی هست یا شخصی هست که باید ازشون خواهش کنیم که اطلاعات اشونو بدیم به عنوان کاستودین؟ من اصلا آشنایی ندارم با کسی در این مورد!
2021-09-16 07:50:00 #Canada
ی که با پذیرش کاندیشنال پیزا کرفتن میشه راهنمایی بفرمایید؟ کاندیشن من اینه تا سال دیگه اصل مدارکم برسه دستشون
2021-08-29 07:58:00 #Canada
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada